Κι όμως διαφωνούν για το αν πρέπει να μπει φυλακή ο οδηγός του Smart

Κι όμως διαφωνούν για το αν πρέπει να μπει φυλακή ο οδηγός του Smart

Ο εισαγγελέας πρότεινε προφυλάκιση και η ανακρίτρια έκρινε ότι ο οδηγός έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος! - Την τελική απόφαση για την τύχη του θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο σε τρεις μέρες

Κι όμως διαφωνούν για το αν πρέπει να μπει φυλακή ο οδηγός του Smart
Ερωτήματα και προβληματισμό δημιουργεί το γιατί ο ένας εκ των δύο δικαστικών που ασχολούνται με την υπόθεση του 27χρονου που έσπειρε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη το πρωί της 15ης Οκτωβρίου πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση ενός νέου σοκαριστικού βίντεο από όσα συνέβησαν εκείνο το πρωί στο ύψος του Μεταγωγών.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκισή του αλλά η ανακρίτρια έκρινε ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος υπό τους εξής όρους: της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου. 

Τη διαφωνία των δύο δικαστικών θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο σε τρεις μέρες και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Κλείσιμο
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφεται η στιγμή που η άτυχη 31χρονη παρασύρεται με σφοδρότητα από το μαύρο γκρι Smart ενώ δευτερόλεπτα πριν περπατάει αμέριμνη στο πλευρό του συζύγου της. Η αντίδραση του συντρόφου της, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να γλιτώνει για εκατοστά από την τρελή πορεία του μικρού αυτοκινήτου, είναι αποκαλυπτική της φρίκης που προκλήθηκε από την ανεξέλεγκτη πορεία του οδηγού. Ανήμπορος πέφτει στο δρόμο χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα με την οποία μέχρι πριν από λίγο περπατούσε δίπλα-δίπλα πλέον έχει φύγει από τη ζωή, θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού.




Εξάλλου και τα προηγούμενα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι αποκαλυπτικά της δολοφονικής οδηγικής συμπεριφοράς του 27χρονου. Τα δευτερόλεπτα που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας τα λεπτά πριν το φονικό τροχαίο δείχνουν ένα αυτοκίνητο να κινείται ανεξέλεγκτα και τον οδηγό να παραβιάζει το κόκκινο λίγο πριν θερίσει τρεις ανθρώπους.




Αυτό είναι το πρώτο βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η τρελή πορεία του Smart που σκόρπισε το θάνατο, μόλις λίγα λεπτά πριν γίνει το μακελειό




Παρά τις εικόνες αυτές, μόνο ο ένας δικαστικός λειτουργός πρότεινε την προφυλάκιση του κατηγορούμενου καθώς ο άλλος έκρινε ότι ο οδηγός του Smart θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης