Επίθεση σε 87χρονο από ληστές στη Φθιώτιδα

Επίθεση σε 87χρονο από ληστές στη Φθιώτιδα

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν τις συνήθειες του 87χρονου συνταξιούχου και περίμεναν να μιλήσει στο τηλέφωνο με την κόρη του στην Αθήνα, όπως έκανε κάθε βράδυ

Επίθεση σε 87χρονο από ληστές στη Φθιώτιδα
«Ξινός» βγήκε ο καφές που έπινε μαζί με φίλους του στο καφενείο του χωριού Ράχες στην Φθιώτιδα για έναν ηλικιωμένο. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, είδε ξαφνικά να εισβάλουν μέσα δυο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι τον ακινητοποίησαν για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν τις συνήθειες του 87χρονου συνταξιούχου και περίμεναν να μιλήσει στο τηλέφωνο με την κόρη του στην Αθήνα, όπως έκανε κάθε βράδυ. Όταν κατάλαβαν πως είχε κλείσει το τηλέφωνο, του χτύπησαν την πόρτα και μόλις άνοιξε του επιτέθηκαν και τον έσυραν σε ένα δωμάτιο, όπου τον κάλυψαν με μαξιλάρια και ρούχα χωρίς να τον χτυπήσουν.

Τρομοκρατημένος ο 87χρονος, δεν τόλμησε να αντισταθεί. Αντίθετα, τους είπε αμέσως πού είχε χρήματα κι έτσι οι κακοποιοί δεν τον πείραξαν. Όμως, δεν βρήκαν παρά μόνο 200 ευρώ και, πιστεύοντας πως είχε κι άλλα κρυμμένα, ερεύνησαν όλο το σπίτι κάνοντας άνω-κάτω τα δωμάτια χωρίς να βρουν κάτι άλλο πολύτιμο.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή και δεν εντοπίστηκαν, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης