Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Μεσσήνη

Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Μεσσήνη

Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν δεχτεί, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν οργανωμένη επιχείρηση στο αγρόκτημα του 74χρονου

Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Μεσσήνη
Τα είχε τα χρονάκια του ένας αγρότης από τη Μεσσηνία, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να καλλιεργεί και να περιποιείται μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία μέσα στο περιφραγμένο αγρόκτημά του! Μάλιστα, είχε ήδη συλλέξει πάνω από δυο κιλά χασίς πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν δεχτεί, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν οργανωμένη επιχείρηση στο αγρόκτημα του 74χρονου  σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης και βρήκαν τα 26 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, μαζί με πέντε κορμούς από χασισόδεντρα που είχε ξεριζώσει.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του και μια αποθήκη έξω από αυτό, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 191 γραμμαρίων, καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας. Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ερευνάται αν διακινούσε τις ποσότητες χασίς που τρυγούσε. 

Κλείσιμο
*** Ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,60 μέτρων καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό των Σερρών ένας 59χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων. Όμως, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 489 γραμμαρίων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης