«Καρτέρι» είχαν στήσει άγνωστοι δράστες σε μία γυναίκα έξω από την τράπεζα και τις έκλεψαν όλα τα χρήματα που είχε σηκώσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η κλοπή σημειώθηκε στα Μάλια σήμερα το πρωί, όταν μία γυναίκα πήγε στην Εθνική Τράπεζα για να κάνει ανάληψη και να μεταφέρει ένα μεγάλο ποσό σε μία άλλη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό αγγίζει τα 24.000 ευρώ.
Η γυναίκα βγαίνοντας από την τράπεζα μπήκε στο αυτοκίνητό της αλλά διαπίστωσε ότι είχε τρυπήσει το λάστιχό της. Επικοινώνησε με συγγενικό της πρόσωπο να έρθει να τη βοηθήσει και μπήκε στην τράπεζα για να περιμένει στη δροσιά.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.