Χαλκίδα: Πακιστανός μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπές

Χαλκίδα: Πακιστανός μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπές

«Εξυπηρετούσε» κυρίως συμπατριώτες του οι οποίοι εργάζονται στην Εύβοια μεταφέροντας τις αλλοδαπές στα σπίτια τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του

Χαλκίδα: Πακιστανός μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπές
Ένα πλήθος από αλλοδαπές γυναίκες πρόθυμες να πουλήσουν τα κορμιά τους έναντι αμοιβής, είχε στρατολογήσει ένας 35χρονος Πακιστανός που είχε αναδειχθεί στον υπ’ αριθμόν ένα... μαστροπό στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας!

Οι πληροφορίες ότι ο Ασιάτης «εξυπηρετούσε» κυρίως συμπατριώτες του οι οποίοι εργάζονται στην Εύβοια μεταφέροντας τις αλλοδαπές στα σπίτια τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, είχαν φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας που άρχισαν να αναζητούν το ύποπτο όχημα. Όταν το εντόπισαν, ο 35χρονος μετέφερε μία 25χρονη Ρουμάνα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία είχε συμφωνηθεί η αμοιβή για την ερωτική συνεύρεσή της με δύο ομοεθνείς του.

Ο προαγωγός συνελήφθη και κατασχέθηκαν 180 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του, όπως και το αυτοκίνητό του. Ο Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της μαστροπείας .Στην κατοχή της 25χρονης κατασχέθηκαν άλλα 150 ευρώ και δύο κινητά και σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι υπόλοιπες αλλοδαπές που παρείχαν ερωτικές «υπηρεσίες με αμοιβή για λογαριασμό του 35χρονου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης