Σε κίνηση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό προχώρησε ομάδα ακτιβιστών το μεσημέρι της Τρίτης στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Οι ακτιβιστές άνοιξαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Σταματήστε το ισραηλινό έγκλημα στη Γάζα« (Stop Israel Crime in Gaza), το οποίο και κρέμασαν από τον ιερό βράχο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με μια ξεναγό οι ακτιβιστές της επιτέθηκαν όταν επιχείρησε να τους εμποδίσει και γι' αυτό μετέβη στο ΑΤ Συντάγματος προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη για το περιστατικό μιάς και οι ακτιβιστές είχαν αποχωρήσει αλλά κατέβασαν το πανό, το οποίο πήραν ως πειστήριο. Στη συνέχεια οι έγιναν δυο προσαγωγές περαστικών οι οποίοι φωτογράφισαν τους αστυνομικούς και γι' αυτό θεωρήθηκαν ύποπτοι.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.