Στα Εξάρχεια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
Μαζί με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Σπύρο Παπασπύρου, ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε τη διμοιρία των ΜΑΤ η οποία στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Ο υπουργός έδειξε με αυτόν τον τρόπο στους άντρες της Αστυνομίας ότι η πολιτική ηγεσία είναι στο πλευρό τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι δράστες εκτόξευσαν εναντίον της διμοιρίας πέντε βόμβες μολότοφ και εξαφανίστηκαν τρέχοντας, χωρίς να συλληφθεί κανείς.
Κλείσιμο
Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε προκλήθηκαν ζημιές, ενώ περίπου στις 3 τα ξημερώματα αναρτήθηκε ανώνυμη ανάληψη ευθύνης στην ιστοσελίδα Indymedia, σύμφωνα με την οποία η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Νίκο Μαζιώτη.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.