Κύπρος: Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τα όργια με ανήλικες

Κύπρος: Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τα όργια με ανήλικες

Ο Άκης Λευκαρίτης και ο φίλος του Νίκος Νικολάου κατηγορούνται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης, για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, και για διαφθορά ανήλικης γυναίκας

Κύπρος: Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τα όργια με ανήλικες
Ένας μήνας πέρασε από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τα σεξουαλικά όργια με ανήλικες στην Κύπρο και σήμερα, Παρασκευή, άρχισε στο Κακουργιοδικείο της Λάρνακας η δίκη του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του φίλου του Νίκου Νικολάου για την υπόθεση που συγκλόνισε.

Και οι δύο κατηγορούνται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης, για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, και για διαφθορά ανήλικης γυναίκας.

Επιπλέον, ο Νικολάου διώκεται για παροχή βοήθειας σε άλλον κατά τη διάπραξη του αδικήματος της διαφθοράς ανήλικης γυναίκας, για απαγωγή, για βιασμό, για επίθεση η οποία προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, για επίθεση με σκοπό τη κλοπή, για ληστεία και για εκμετάλλευση πόρνης.

Κλείσιμο
Τελικά η δίκη διεκόπη καθώς ο Νικολάου ανέφερε στο Δικαστήριο πως ο δικηγόρος του παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει λείπει στο εξωτερικό. 

Το Κακουργιοδικείο διέκοψε τη δίκη για τις 4 Ιουνίου προειδοποιώντας πως η δίκη θα αρχίσει και δεν θα δεχθεί νέες αναβολές. 

Μέχρι τότε οι δύο κατηγορούμενοι θα παραμείνουν προφυλακισμένοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης