Κύπρος: Παρατείνεται η κράτηση του επιχειρηματία για τα όργια με τις ανήλικες

Κύπρος: Παρατείνεται η κράτηση του επιχειρηματία για τα όργια με τις ανήλικες

Απαγωγή, βιασμός, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πορνών και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή είναι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται

 Συγχαρητήρια Β.Παπαγεωργόπουλου στον Γ.Μπουτάρη
Κύπρος: Παρατείνεται η κράτηση του επιχειρηματία για τα όργια με τις ανήλικες
Διάταγμα παράτασης της κράτησης του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του φίλου του Νίκου Νικολάου ενέκρινε πριν από λίγο το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας, σε σχέση με την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες εθισμένες στα ναρκωτικά.

Η σημερινή διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς η Δικαστής θεώρησε πως θα έπρεπε να προστατευτούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ανήλικων κοριτσιών. 
Ωστόσο παρά το ότι ήταν γνωστή η εμπλοκή ανήλικων η προηγούμενη διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων κράτησης είχε γίνει δημοσίως και στη παρουσία δημοσιογράφων.
Κλείσιμο

Οι Άκης Λευκαρίτης και Νίκος Νικολάου θα παραμείνουν υπό αστυνομική κράτηση για ακόμη 6 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα η αστυνομία ελπίζει να ολοκληρώσει τις ανακρίσεις και να είναι σε θέση να απαγγείλει κατηγορίες κατά των δύο υπόπτων για παραπομπή τους στο Κακουργιοδικείο. Σε τέτοιου είδους υποθέσεις οι κατηγορούμενοι συνήθως παραμένουν προφυλακισμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης. 

Στη συγκεκριμένη υπόθεση νομικοί κύκλοι εξέφραζαν αμφιβολίες αν το δικαστήριο θα διατάξει την προφυλάκιση τους λόγω του ονόματος του Άκη Λευκαρίτη που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες της Κύπρου. Ερωτηματικά προκαλέι και το γεγονός ότι μετά τη σύλληψωη του αντί να παραμείνει στα αστυνομικά κρατητήρια μεταφέρθηκε με επίκλιση λόγων υγείας σε Νοσοκομείο.

Οι δύο ύποπτοι ερευνώνται για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 28 Απριλίου στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Η αστυνομία διερευνά κατά πόσο στην υπόθεση ενέχονται και άλλες ανήλικες πλην των δύο που ήδη έχουν δώσει κατάθεση.

Στην οικία του Άκη Λευκαρίτη βρέθηκαν βιντεοταινίες οι οποίες έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν σε αυτές εμφανίζονται ανήλικες και κάτω από ποιες συνθήκες οπτικογραφήθηκαν οι σκηνές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης