Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον κορονοϊό από τη Σαουδική Αραβία

Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον κορονοϊό από τη Σαουδική Αραβία

Αντιδράσαμε άμεσα, ελαχιστοποιήσαμε τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού, δήλωσε ο υπουργός Υγείας όσον αφορά στην περίθαλψη του φορέα του MERS - Κρίσιμη η κατάσταση του ασθενή

Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον κορονοϊό από τη Σαουδική Αραβία
«Ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού MERS ελαχιστοποιήθηκε» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Ο 69χρονος που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό MERS μπήκε πολύ γρήγορα στην απομόνωση και ο κίνδυνος για να έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκε», συνέχισε ο υπουργός. 

Ανέφερε ακόμα ότι το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο πήγε αρχικά ο ασθενής που ήρθε στη χώρα μας από τη Σαουδική Αραβία,όπου σημειώνονται τα περισσότερα κρούσματα, κινήθηκε σε πολύ σωστή κατεύθυνση και γρήγορα, ενώ διευκρίνισε ότι και ο δεύτερος αυτοκινητιστής που τον μετέφερε στο νοσοκομείο είναι αρνητικός στον ιό. 

Η κατάσταση του 69χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτήρια χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς παρουσίασε επιδείνωση. 

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτούργησε σε πρώτο χρόνο και άμεσα», επισήμανε επίσης ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον τραυματισμό επτά συνολικά ανθρώπων από βαρελότο, με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, στην Οία της Σαντορίνης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης