Βούλγαρος καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στο σπίτι του

Βούλγαρος καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στο σπίτι του

Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας νεαρός αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου, όταν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που τον ήθελαν να διατηρεί φυτεία κάνναβης στο σπίτι του.

Βούλγαρος καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στο σπίτι του
Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 30χρονου Βούλγαρου, ανακάλυψαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον οποίο καλλιεργούσε πέντε χασισόδεντρα που βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.

Τα δενδρύλλια και τα σύνεργα για την καλλιέργειά τους κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

*** Μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και του πέρασαν χειροπέδες.

Όμως, στο σπίτι του 59χρονου προμηθευτή του και του γιου του, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε και άλλες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 74,6 γραμμαρίων μαζί με δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές κι έτσι συνελήφθησαν και αυτοί, ενώ κατασχέθηκαν και 150 ευρώ ως προϊόν αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης