Με βροχή τα φετινά Κούλουμα

Με βροχή τα φετινά Κούλουμα

Με δυσκολία το... πέταγμα του χαρταετού - Αναμένονται καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σε όλη την επικράτεια - Θα χιονίσει στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας - Κακοκαιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Με βροχή τα φετινά Κούλουμα
Με βροχές και καταιγίδες, ακόμη και χιόνια θα τα... βάλουν σήμερα οι χαρταετοί, καθώς ο καιρός άρχισε και πάλι να μας τα χαλάει.

Το ευχάριστο, ως, είναι ότι τα έντονα φαινόμενα δε θα διαρκέσουν για πολλές ώρες καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται να περιοριστούν από τη μεσημέρι και από τα Δυτικά αν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κλείσιμο
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από τις 8 έως τους 15 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά από 10 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα πιθανώς να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, νοτιοανατολικοί έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη μόνο που εκεί οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που μέχρι το βράδυ θα ενισχυθούν στα περίπου 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα αναμένεται να δείξουν από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, πάντως, αν και όχι με την ίδια ένταση την Τρίτη αν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Βροχερός θα είναι ο καιρός στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη οι μετεωρολόγοι προβλέπουν τοπικές βροχές στις ίδιες περιοχές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης