Σε ηλικία 92 ετών πέθανε ο Γιάννης Οικονόμου, ο τελευταίος μέχρι σήμερα επιζών του ουλαμού του Άρη Βελουχιώτη.
Ο μαυροσκούφης «Καπετάν Γιαννούτσος» γεννήθηκε το 1922 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας (Δαδί). Μέχρι σήμερα ήταν ο τελευταίος επιζών του ουλαμού του Άρη Βελουχιώτη.
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι.
Πρόσφατα συμμετείχε στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος του τιμητικού προεδρείου του Συνεδρίου. Ο Καπετάν Γιαννούτσος είχε ανέβει στο βήμα με υψωμένη τη γροθιά προκαλώντας συγκίνηση στους συνέδρους, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.