Nεκρός αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Nεκρός αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Νεκροί και οι δύο κακοποιοί που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ - Άγνωστη η ταυτότητά τους - Παντρεμένος με παιδί ο άτυχος υπαρχιφύλακας

Nεκρός αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο Βροντερό Φλώρινας, όταν ομάδα τριών αστυνομικών που πραγματοποιούσαν περιπολία εντόπισαν δύο Αλβανούς κακοποιούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Αλβανοί κακοποιοί, που κρατούσαν καλάσνικοφ, άνοιξαν πυρ όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν την καλύβα στην οποία βρίσκονταν. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη Μικρή Πρέσπα, όπου οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο για παράνομη αλιεία. 

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών έχασε τη ζωή τους ένας 43χρονος Έλληνας αστυνομικός αλλά και οι δύο κακοποιοί.

Οι τρεις αστυνομικοί τους φώναξαν «αστυνομία» αλλά οι δύο Αλβανοί άνοιξαν αμέσως πυρ με μια από τις σφαίρες να τραυματίζει βαρύτατα τον 43χρονο αστυνομικό. Ο δεύτερος αστυνομικός που ανταπέδωσε τα πυρά ήταν και αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα τον έναν από τους δύο Αλβανούς. Ο δεύτερος Αλβανός δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών όταν βγήκε από την καλύβα και άρπαξε το καλάσνικοφ του νεκρού συντρόφου του για να συνεχίσει να πυροβολεί κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος υπαρχιφύλακας έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία καθώς το σημείο όπου έτυχε να βρίσκεται η καλύβα δεν ήταν εύκολα προσβάσιμο.
Κλείσιμο

Ο αστυνομικός, όπως μετέδωσε το MEGA, ήταν υπαρχιφύλακας, παντρεμένος με ένα παιδί.

Απο τους δύο νεκρούς κακοποιούς έγινε λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητά τους σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μπορεί να πρόκειται για λαθρεμπόρους ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης