Την εργασιακή Βαβέλ που επικρατεί στα νοσοκομεία του ΕΣΥ καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
Τα στοιχεία που παραθέτει αποτυπώνουν τον ορυμαγδό, όπως αναφέρει η Ένωση, των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και επιδεινώνουν τους όρους παροχής υγείας στα νοσοκομεία.
Μέσα στα δημόσια νοσοκομεία εργάζονται γιατροί με πολλαπλές σχέσεις εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο ΕΣΥ εργάζονται:
1)Οι πανεπιστημιακοί και οι στρατιωτικοί γιατροί που έχουν δικαίωμα διατήρησης ιδιωτικού ιατρείου πέρα της νοσοκομειακής τους απασχόλησης
Κλείσιμο
2)Γιατροί του ΕΣΥ που λειτουργούν ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία εντός των νοσοκομείων
3)Πάνω από 1.000 επικουρικοί γιατροί (με ετήσια σύμβαση) σε όλη την Ελλάδα
4)Γιατροί με μπλοκάκι μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και με απευθείας σύμβαση με τα νοσοκομεία
5)Πάνω από 200 γιατροί των πρώην νοσοκομείων ΙΚΑ που εντάχθηκαν στα δημόσια νοσοκομεία και εργάζονται με μερική απασχόληση
«Οι μαχόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί απορρίπτουμε όλες τις προσπάθειες ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων των γιατρών και κάθε περαιτέρω επιβάρυνση των ασθενών» τονίζει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κυρία Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας ότι «ζητούμενο των γιατρών είναι ένα αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σύστημα υγείας χωρίς επιχειρηματική δράση».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.