Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους Αλβανούς δραπέτες

Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους Αλβανούς δραπέτες

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί θα τιμηθούν, ενώ υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή

Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους Αλβανούς δραπέτες
Τους άντρες της ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι συνελάβαν προ ημερών τους αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας συνεχάρη σήμερα ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί θα τιμηθούν από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας είπε ότι θα στείλει αρχικά συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και λίγων θερμικών καμερών τις αμέσως προσεχείς ημέρες, καθώς και συγκεκριμένα οχήματα  4χ4 μέσα στο 2014.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Δένδιας επιθεώρησε επίσης την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός τόνισε ότι η μεθόριος με την Αλβανία δεν αστυνομεύεται επαρκώς και η λύση, όπως ανακοίνωσε, είναι μια μελέτη που ήδη έχει αναθέσει στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μελέτη αυτή θα είναι σύντομα έτοιμη και θα ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014- 2020 που έχει, όπως είπε, διαπραγματευθεί με την Ε.Ε..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης