Απατεώνας εισέπραττε προκαταβολές για ανύπαρκτες εκδρομές

Απατεώνας εισέπραττε προκαταβολές για ανύπαρκτες εκδρομές

Και τα τρία θύματα της κομπίνας είναι κάτοικοι Ρόδου, οι οποίοι εντόπισαν στο facebook την δελεαστική προσφορά για την πενθήμερη εκδρομή στο Παρίσι αντί μόλις 400 ευρώ

Απατεώνας εισέπραττε προκαταβολές για ανύπαρκτες εκδρομές

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, τρεις πολίτες είδαν τα όνειρά τους για φθηνές εκδρομές στο εξωτερικό να γίνονται συντρίμμια και τα πορτοφόλια τους να... αδειάζουν! Και οι τρεις έπεσαν θύματα ενός νεαρού διαδικτυακού απατεώνα που υποσχόταν πενθήμερα στο Παρίσι και εισέπραττε προκαταβολικά το κόστος.

Και τα τρία θύματα της κομπίνας είναι κάτοικοι Ρόδου, οι οποίοι εντόπισαν στο facebook την δελεαστική προσφορά για την πενθήμερη εκδρομή στο Παρίσι αντί μόλις 400 ευρώ και έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την «ευκαιρία», χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε. Κατέθεσαν τα χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό, αλλά η επικοινωνία με τον οργανωτή της εκδρομής διακόπηκε.
Κλείσιμο

Έτσι, κατέφυγαν στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εντόπισαν σε ποιον ανήκε ο παραπλανητικός «τοίχος». Πρόκειται για έναν 30χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκαν δυο διαφορετικές δικογραφίες για απάτη μέσω του διαδικτύου η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης