Έβαλε στο μαντρί του τα κλεμμένα πρόβατα

Έβαλε στο μαντρί του τα κλεμμένα πρόβατα

Σε χρόνο- ρεκόρ εξιχνιάστηκε η ζωοκλοπής που έγινε από το ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ένας 68χρονος σε αγροτική περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Ο δράστης εντοπίστηκε, αλλά από τα 16 πρόβατα που είχε κλέψει βρέθηκαν στο μαντρί του μόνο τα δέκα.

Έβαλε στο μαντρί του τα κλεμμένα πρόβατα
Μετά την καταγγελία του  ηλικιωμένου κτηνοτρόφου για  την κλοπή των αξίας 2.500 ευρώ ζώων του, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. Κατά τη διάρκειά της, έγινε έλεγχος σε όλα τα ποιμνιοστάσια της ευρύτερης περιοχής και ένα από αυτά ήταν του δράστη!

Στο μαντρί του 35χρονου βρέθηκαν δέκα από τα κλεμμένα πρόβατα τα οποία αναγνωρίστηκαν με βεβαιότητα από τον 68χρονο και του επιστράφηκαν. Ο ζωοκλέφτης είχε στην κατοχή του και μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν διέθετε άδεια κι έτσι συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης