Βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών καθώς είχε μόλις καπνίσει ένα τσιγαριλίκι και δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε διέθετε δίπλωμα. Όμως, του… «γυάλισε» το σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρήκε ξεκλείδωτο και ο 42χρονος είπε να… κάνει μια βόλτα!
Μοιραία, όμως, τα έκανε… «Γης Μαδιάμ» αφού έχασε εύκολα τον έλεγχο και βγήκε από την πορεία του. Το αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε ένα πεζοδρόμιο και στη συνέχεια «καρφώθηκε» στην περίφραξη ενός σπιτιού στα Γιαννιτσά Πέλλας, με αποτέλεσμα να την γκρεμίσει και να υποστεί υλικές ζημιές το κλεμμένο Ι.Χ.!
Ο 42χρονος επίδοξος οδηγός δεν ήταν καν σε θέση να το σκάσει! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον βρήκαν στον τόπο του ατυχήματος και του φόρεσαν χειροπέδες. Πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για κλοπή, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον 59χρονο ιδιοκτήτη του σε κακή κατάσταση.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών