Σε 8.044 έχουν ανέλθει οι αιτήσεις, στην πρώτη φάση της διαδικασίας, για πρόσληψη στο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Ως γνωστόν προκηρύχθηκαν αρχικώς 589 θέσεις, για τον μεταβατικό τηλεοπτικό φορέα ο οποίος πρόκειται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα και η προθεσμία, για αυτές, έληξε το βράδυ του Σαββάτου.
Ταυτόχρονα έχουν προκηρυχθεί και οι υπόλοιπεις 1.453, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2.000, για τον μόνιμο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, ο οποίος αναμένεται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει, μετά από δίμηνο, εντός του φθινοπώρου. Η προσθεσμία για αυτές λήγει την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.