Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, λίγο μετά το Κολυμβητήριο στην κατεύθυνση προς Αρτέμιδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτη, ο οποιος βρέθηκε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα μετά κατέληξε.
Στην περιοχή αναμένεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδηλάτη.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!