Γεμάτη με ευχές και τρυφερότητα θα είναι η σημερινή μέρα για τα ρομαντικά ζευγάρια που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα αντιμετωπίσουν τη γιορτή σαν μια τυπική Τετάρτη.
Σε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που βλέπουν τη γιορτή των ερωτευμένων πιο... κυνικά, απογοητεύοντας ενδεχομένως το ταίρι τους που περιμένει έστω ένα «χρόνια πολλά» αναφέρεται το σκίτσο που δημοσίευσε ο Αρκάς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
Eιδικότερα, ένα ζευγάρι εμφανίζεται να συζητά, με τη γυναίκα να προσπαθεί να θυμήσει στον άντρα της τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. «Ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;» τον ρωτά, ενώ εκείνος διαβάζει την εφημερίδα του. «Φυσικά» της απαντά. «Λοιπόν; Δεν θα μου ευχηθείς;» συνεχίζει εκείνη. «Ευτυχισμένη Τετάρτη» απαντά ο σύζυγος, που δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη όρεξη για ρομαντισμό.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.