Ένας άνδρας έχασε την ζωή του το βράδυ της Τρίτης καθώς έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο κενό από την ταράτσα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:15 το βράδυ, ενώ στην κατοχή του άτυχου άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, με τις πρώτες να πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι αλλοδαπός.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.