Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ, Νίκου Χαρδαλιά, τάσσεται ανοιχτά η υποψήφια δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δηλώνοντας βέβαιη πως ο κ. Χαρδαλιάς «θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας», σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.
Συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο Γιώργος Πατούλης «ήταν ένας περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική», καταλήγει η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.
Αναλυτικά, η ανάρτηση:
«O Γιώργος Πατούλης ανεξαρτήτως του οτι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.
O Nίκος Χαρδαλιάς, είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους