Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της 21χρονης - «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, εις το επανιδείν»

Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της 21χρονης - «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, εις το επανιδείν»

«Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» - Τη Δευτέρα η κηδεία της άτυχης κοπέλας

kampaki-xr
«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου... Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος...».

Με αυτά τα λόγια που δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετά η μητέρα της την 21χρονη Εμμανουέλα, η οποία έφυγε από τη ζωή τις πρωινές ώρες, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Το νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε στην οδό Εγνατία από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Αλβανός και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύονταν με μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω», γράφει η μητέρα της.

post


Κλείσιμο
Η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της. Όπως ανέφερε η μητέρα της, η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

«Το κοριτσάκι μου ήταν στην αγκαλιά της οικογένειάς της μέχρι τις 11 το βράδυ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον χάρο», είχε πει χαρακτηριστικά στο protothema.gr, η μητέρα της 21χρονης.

Την Δευτέρα (28/11) απολογούνται ο 26χρονος και η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου

Στο μεταξύ, αύριο, Δευτέρα (28/11) αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν, ο 26χρονος Αλβανικής καταγωγής που οδηγούσε το σκουρόχρωμο Scoda τα ξημερώματα της Τρίτης και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, ενώ η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη της απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Ο ίδιος υποστήριξε πώς δεν έτρεχε, ότι τράπηκε σε φυγή καθώς φοβήθηκε επειδή δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής στην χώρα και πως αν η 21χρονη δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coldc5mb4e0x)


Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 26χρονου, ενώ για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται - σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας - για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Η 19χρονη (ημεδαπή) από την πλευρά της αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα).

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 21χρονη που παρέσυρε ο 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη

«Κάτω ο Σι» φώναξαν Κινέζοι διαμαρτυρόμενοι για το lockdown λόγω Covid

Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του μπροστά από διηπειρωτικό πύραυλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης