Δύο μυστηριώδη πρόσωπα που φέρονται να μπλέκονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό από τους δύο ανήλικουςμαθητές «δείχνει», όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, με αίτημα του στον ανακριτή, ο ειδικός φρουρός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται ότι βοήθησε τη μητέρα των μαθητών να τους κρύψει.
Όπως αναφέρει ο αστυνομικός και προσκομίζοντας τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο ένας από τους δύο τον οποίο η μητέρα αποκαλεί «προϊστάμενο» έχει υψηλή θέση σε δημόσια υπηρεσία, ενώ ο δεύτερος που αποκαλεί «Πάνο», φέρεται να έχει παρουσία στο σπίτι της οικογένειας. Συγκεκριμένα, στην αναφορά που κατέθεσε χθες στον Ανακριτή, με τον δικηγόρο του κ. ΚωνσταντίνοΓιαννελάκη αναφέρει πωςαπό τα στοιχεία της δικογραφίας και συγκεκριμένα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει στη διάθεση του το protothema.gr«εμφαίνεται ότι άλλα δύο άτομα έχουν ανάμειξη στο επίμαχο περιστατικό. Ο ένας φαίνεται ως άγνωστος, τον οποίο η μητέρα αποκαλεί «προϊστάμενο» και ο έτερος, που η μητέρα των δραστών αποκαλεί «Πάνο». Με τα δύο λοιπόν αυτά άτομα μάλιστα, υπάρχει χρονικά προγενέστερη κατά πολύ επικοινωνία μαζί τους από εμένα και ταυτόχρονα δόθηκαν σαφέστατες οδηγίες που σκοπό είχαν την απόκρυψη των δύο ανήλικων δραστών. Μάλιστα ο «προϊστάμενος», πρόκειται για άνθρωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα και με πολύ πιο σημαντική θέση σε σχέση με εμένα, ο οποίος προσπαθεί σκόπιμα να τους συγκαλύψει, ενώ ο δεύτερος εξ’ αυτών, ονομαζόμενος ως Πάνος, κάνει βόλτα γύρω από το σπίτι των δραστών με τη μηχανή του προκειμένου να διαπιστώσει την παρουσία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα της Ασφάλειας. Αν μάλιστα στις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν καλέσει οι ίδιοι την μητέρα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί είναι ήδη ενήμεροι ενώ εγώ ενημερώθηκα μόλις την Παρασκευή (σ.σ εννοεί την ημέρα της σύλληψης των δύο ανηλίκων)».
Ουσιαστικά, ο ειδικός φρουρός, ζητά να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση καθώς φέρεται να υποστηρίζει πως άλλοι βοήθησαν τη μητέρα να κρύψει τα παιδιά της και όχι ο ίδιος. Ισχυρίζεται δε, ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι αδύνατο να εντοπιστούν από τις αρχές καθώς οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους εμφανίζονται στην εφαρμογή Viber.
Η συνομιλία με τον προϊστάμενο Η συνομιλία με τον Πάνο
Δείτε βίντεο: Ξυλοδαρμός στο μετρό: Ποια είναι τα δύο νέα, μυστηριώδη πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους