Οι 15 καλύτερες ερμηνείες της ΠΑΟΛΑ είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ

Οι 15 καλύτερες ερμηνείες της ΠΑΟΛΑ είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ

15 ξεχωριστά τραγούδια, σε ένα μοναδικό live album, από την πιο δυνατή λαϊκή φωνή!

Οι 15 καλύτερες ερμηνείες της ΠΑΟΛΑ είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ
Η Νο.1 λαϊκή τραγουδίστρια σε μοναδικές ζωντανές ερμηνείες. Ένα αληθινό πανόραμα του ελληνικού τραγουδιού, σε μια συλλογή-απόκτημα, με την φωνή της Πάολας στα καλύτερά της.

Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο: Πέρα από τις εκπληκτικές της ερμηνείες και το πάθος της ως επί σκηνής performer, μιλάμε για μια γυναίκα-δυναμίτη, που σαρώνει με την αυθεντικότητά της. Το πιο δυνατό της σημείο, το μεγαλύτερό της ατού, είναι τα live, οι ζωντανές εμφανίσεις, εκεί όπου η Πάολα ξεδιπλώνει ελεύθερα το ολοκληρωμένο, τεράστιο ταλέντο της. 

Στην ολοκαίνουργια συλλογή με τίτλο «Πάολα Live» η αγαπημένη ερμηνεύτρια δοκιμάζει τον εαυτό της σε μια ποικιλία από σουξέ -κάποια από τα οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αταίριαστα με το προσωπικό της στιλ. Κι όμως, η Πάολα καταφέρνει να μαγέψει τον ακροατή, είτε τραγουδά το «Άνθρωποι μονάχοι» του Γιάννη Σπανού, είτε ένα upbeat, ξεσηκωτικό ποτ-πουρί από τα καλύτερα νησιώτικα. Σε αυτό το CD, καλύτερα από οπουδήποτε αλλού, η Πάολα αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην κορυφή: Γιατί τραγουδά τα πάντα -και τραγουδάει πάντα με την ψυχή της.

Μόνο στην Έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Κλείσιμο

Μην το χάσετε!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης