Αντζελίνα Τζολί -Μπραντ Πιτ: Στη Μάλτα θα γυρίσουν τη νέα τους ταινία

Αντζελίνα Τζολί -Μπραντ Πιτ: Στη Μάλτα θα γυρίσουν τη νέα τους ταινία

«Η ταινία θα ενισχύσει πολύ τη θέση του νησιού Γκόζο στον παγκόσμιο χάρτη» είπε ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat.

Αντζελίνα Τζολί -Μπραντ Πιτ: Στη Μάλτα θα γυρίσουν τη νέα τους ταινία
Τρίβει τα χέρια του ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι το «χρυσό» ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα γυρίσουν τη νέα τους ταινία-αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται- στο νησί Γκόζο, το δεύτερο σε μέγεθος και σε πληθυσμό νησί του συμπλέγματος των νησιών της Μάλτας. Εννέα χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση, το 2005, για την ταινία «Μr & Mrs Smith», ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα ενώσουν την λάμψη τους, θέλοντας να επαναλάβουν την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε η πρώτη τους ταινία.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που οι παραγωγοί του Χόλιγουντ επέλεξαν για ακόμα μια φορά τη Μάλτα για το νέο τους κινηματογραφικό πρότζεκτ και με μεγάλη μας ευχαρίστηση θα φιλοξενήσουμε την Αντζελίνα Τζολί, τον Μπραντ Πιτ και την οικογένειά τους, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ταινία θα ενισχύσει πολύ τη θέση του νησιού Γκόζο στον παγκόσμιο χάρτη», δήλωσε ο Muscat στο Us Weekly. Όπως αποκάλυψε, το νησί Γκόζο ήταν προσωπική επιλογή του ζευγαριού, που είχε επισκεφτεί τη Μάλτα πριν ένα μήνα περίπου.

Το σενάριο της ταινίας είναι της Αντζελίνας Τζολί και σύμφωνα με την 39χρονη σταρ, πρόκειται για μία ρομαντική και «πειραματική» ταινία,. «Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια υπερπαραγωγή ή κάποια ταινία δράσης. Είναι το είδος της ταινίας που αγαπούμε αλλά δεν συμμετέχουμε συχνά σε αυτό. Είναι μία πειραματική, ανεξάρτητη ταινία, στην οποία ηθοποιοί πρέπει να είναι μαζί, να είναι ανοιχτοί και να δοκιμάζουν πράγματα» είπε η Τζολί για το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ το οποίο δεν έχει βρει ακόμα τίτλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η Αντζελίνα Τζολί θα σκηνοθετήσει την ταινία. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία του Μπραντ Πιτ, Plan B.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης