Το δάγκωμα του... χασάπη!

Το δάγκωμα του... χασάπη!

Εδώ και λίγους μήνες το Butcher's bite στο Χαλάνδρι προσφέρει το καλύτερο κρέας και τα πιο πρωτότυπα κοκτέιλ

Το δάγκωμα του... χασάπη!
Δεν χρειάζεται να πούμε για μια ακόμη φορά ότι το Χαλάνδρι δεν σταματάει να μας συνεχώς να μας εκπλήσσει. Τα πιο ιδιαίτερα μαγαζιά, τα πιο μοντέρνα μπαρ, ο πιο trendy κόσμος. Αυτή την εποχή αναμφισβήτιτα όλα τα hot spot βρίσκονται στην περιοχή. Ένα τέτοιο άνοιξε πριν από λίγους μήνες στην οδό Κολοτρώνη και συνδυάζει τρια καταστήματα σε ένα.

Οι τρεις πιο μεγάλες αγάπες τουΈλληνα συναντιούνται, λοιπόν, στο Butcher's Bite
Κλείσιμο
. Ένας βιομηχανικός χώρος που λειτουργεί περίπου 7 μήνες έχει καταφέρει να προσφέρει το πιο νόστιμο φαγητό -κυρίως κρέας- και τα πιο δροσερά κοκτέιλ με βάση ελληνικά ποτά. Με το μαύρο και το λευκό να κυριαρχεί, αν δεν κοιτάξεις την επιγραφή του μαγαζιού που γράφει «ψητοπωλείο» νομίζεις ότι μπαίνεις στο πιο γκουρμέ εστιατόριο της πόλης. Το μικρό μπαρ αριστερά από την είσοδο και τα ποτά που κοσμούν τον ένα τοίχο μαρτυρούν ότι αυτό το μαγαζί δεν μοιάζει πολύ με τα άλλα. Μαυροπίνακες, όμορφα λουλούδια, διακριτική μουσική στη σάλα, απομονωμένα τραπέζια στο πατάρι και δεξιά από την είσοδο καλαμάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια και όλων των ειδών τα κρέατα. Πάντα με την καλύτερη ποιότητα.

Έτσι μπορείς να φας ένα φανταστικό μπέργκερ με τηγανητό αυγό πάνω στο μπιφτέκι, τα καλύτερα συκωτάκια της πόλης και αν στην παρέα υπάρχει κάποιος χορτοφάγος δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί με καλαμάκι από χαλούμι ή από γαρίδες. Μετά το φαγητό ένα πρωτότυπο κοκτέιλ με βάση το κρασί ή το ούζο στην μπάρα θα αλλάξει τη διάθεσή σας και φυσικά λίγο πριν αποχωρίσετε μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα φαγητά και κυρίως τις σάλτσες και τις μαρινάδες που δοκιμάσατε από το μπακάλικο του καταστήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης