Μπορεί να είχαμε πτώση στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη δύσμοιρη ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αλλά αυτό πλέον μας έχει γίνει ρουτίνα. Η αβεβαιότητα και οι ατέρμονες αναγγελίες οδηγούν σε συρρίκνωση της αγοράς και σε αναποφάσιστους υποψήφιους αγοραστές.
Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε αναλυτικά ποιες ήταν οι 10 εταιρίες στη σχετική κατάταξη από πλευράς πωλήσεων στη χώρα μας. Η Toyota άντεξε στην επίθεση της Opel
και παρέμεινε στην πρώτη θέση και το Σεπτέμβριο, με τρίτη τη VW, ενώ η
Nissanέχασε και πάλι έδαφος, μένοντας μόλις έβδομη. Εντυπωσιακή και η άνοδος της RENAULT
Κλείσιμο
που δείχνει να ενισχύεται και απο την παρουσία του νέο Kadjar, ενώ έρχεται κει το νέο Megane
...
Η Mercedesείχε και πάλι άνοδο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ενώ τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκε και μία Maseratiπαρακαλώ…
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.