Video: Αποκάλυψη για τη νέα McLaren

Video: Αποκάλυψη για τη νέα McLaren

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ κάνει το νέο μοντέλο της McLaren, με αποκλειστική χρήση για τις πίστες.

Video: Αποκάλυψη για τη νέα McLaren
Η πισωκίνητη 570S Sprint μοιράζεται τεχνολογικές λύσεις με την αγωνιστική 570S GT4. Κινητήρας της είναι ο γνωστός 3.8 V8 με διπλό turbo, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 570 ίππους, ενώ κιβώτιο το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη SSG. Η 570S Sprint δεν θα παραμείνει ένα στατικό έκθεμα για τους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ, αλλά θα συμμετάσχει στην ανάβαση μήκους 1,86 km, μαζί με άλλα αυτοκίνητα της McLaren, όπως την κορυφαία P1 GTR.

Στάνταρ είναι το εγκεκριμένο από τη FIA rollcage, το αγωνιστικό κάθισμα του οδηγού (προαιρετικά τοποθετείται και συνοδηγού) με ζώνες έξι σημείων και το σύστημα πυρόσβεσης. Όσοι αγοράσουν την 570S Sprint και θέλουν να την ομολογκάρουν για αγώνες μπορούν να την αναβαθμίσουν με το πακέτο GT4. Οι παραδόσεις θα αρχίσουν το 2017 για όσους έχουν προηγουμένως καταθέσει σε λογαριασμό της McLaren το ποσό των 148.000 λιρών (σχεδόν 200.000 ευρώ).

Δείτε την 570S Sprint να κάνει γύρους στην πίστα Πολ Ρικάρ, στη νότια Γαλλία.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης