Στις 15 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου
Η σχέση που διατηρούμε με τη μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής είναι κρίσιμη για την ασφάλεια και των δύο κρατών μας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σον Σπάισερ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ στις 15 Φεβρουαρίου, για συζητήσεις που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ασφαλείας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
"Η σχέση που διατηρούμε με την μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής είναι κρίσιμη για την ασφάλεια και των δύο κρατών μας και ο πρόεδρος αναμένει να συζητήσει την διαρκή συνεργασία σε επίπεδο στρατηγικό, τεχνολογικό, στρατιωτικό και μυστικών πληροφοριών με τον ισραηλινό πρωθυπουργό, τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σον Σπάισερ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV