Η Philip Morris συνιστά: Κόψτε το κάπνισμα!

Η Philip Morris συνιστά: Κόψτε το κάπνισμα!

Όραμά μας να οδηγήσουμε το κοινό να σταματήσει το κάπνισμα, αναφέρει η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καπνού στον κόσμο και επενδύει στην ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων καπνίσματος

Η Philip Morris συνιστά: Κόψτε το κάπνισμα!
Η Philip Morris, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καπνού στον κόσμο, ξάφνιασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως το όραμα της είναι να οδηγήσει το κοινό στο να σταματήσει να καπνίζει γενικά. Μάλιστα, η εταιρεία επενδύει στην εφεύρεση εναλλακτικών τρόπων καπνίσματος, προκειμένου να οδηγήσουν σταδιακά τους πελάτες τους μακριά από το κάπνισμα.

Κλείσιμο


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αντρέ Καλαντζόπουλος τόνισε ωστόσο, πως η εταιρεία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το όραμα της από την μια στιγμή στην άλλη. Η Philip Morris ελπίζει να σημειώσει σημαντική πρόοδο μέσα στο έτος 2017, οπότε και σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος, η οποία θα είναι είναι ακόμα πιο εξελιγμένη από το γνωστό σε όλους μας άτμισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. 



Μάλιστα, η νέα συσκευή φαίνεται πως ονομάζεται «iQOS», η οποία θα θερμαίνει τον καπνό του τσιγάρου, χωρίς να τον καίει, παράγοντας έτσι μια αίσθηση με τη μυρωδιά της νικοτίνης. Δεν θα πρόκειται ούτε για κάπνισμα, αλλά ούτε για άτμισμα.



Η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και σε μερικά μέρη της Ευρώπης, κάνοντας θραύση. Στην Αμερική, ωστόσο, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το επόμενο έτος.



Η γεύση της νικοτίνης αναμένεται να είναι πιο κοντά στο κάπνισμα, από ότι ήταν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο ήταν ένα βασικό παράπονο των καπνιστών. Υπολογίζεται πως η Philip Morris έχει επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια για να μεταφέρει το κοινό σε μια εποχή μετά το κάπνισμα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης