Βραζιλία: Παντρεμένοι με παιδί ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια!

Βραζιλία: Παντρεμένοι με παιδί ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα

Βραζιλία: Παντρεμένοι με παιδί ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια!
Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία το οποίο ανακάλυψε ότι εκτός από τον ερωτά και την αγάπη, τους συνδέουν και δεσμοί αίματος.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι το οποίo σήμερα είναι έξι ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα. Η κίνηση αυτή της γυναίκας, έδωσε στον σύζυγο, τον 37χρονο Λεάντρο την αφορμή να αρχίσει να ψάχνει κι εκείνος για τη δική του μητέρα.

Κλείσιμο
Η Αντριάνα και ο Λεάντρο δεν ήξεραν ποιες ήταν οι γυναίκες οι οποίες τους έφεραν στη ζωή, ενώ το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι και οι δύο είχαν το ίδιο όνομα: Μαρία.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τις έρευνες, δεν μπορούσαν να φανταστούν όλα όσα θα ανακάλυπταν στην πορεία και τα οποία θα μπορούσαν να τους «διαλύσουν» τη ζωή.

Η Αντριάνα, πωλήτρια καλλυντικών, δεν είχε δει τη μητέρα της από την ηλικία του ενός έτους, οπότε και την εγκατέλειψε, αφήνοντας μόνο του τον πατέρα της 39χρονης σήμερα Βραζιλιάνας να τη μεγαλώσει.

Όσον αφορά στον Λεάντρο, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγών, μεγάλωσε με τη μητριά του, ενώ γνώριζε ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει στο Σάο Πάολο όταν ήταν οκτώ ετών.

Ο Λεάντρο έμεινε στο  Σάο Πάολο, ωστόσο, η Αντριάνα έφυγε από την πόλη στην οποία γεννήθηκε για να βρει δουλειά. Επίσης, παντρεύτηκε και έκανε τρία παιδιά.

Όταν, όμως, έπειτα από δέκα χρόνια ο πρώτος γάμος της κατέρρευσε, η  Αντριάνα επέστρεψε στο Σάο Πάολο. Εκεί, γνώρισε τον Λεάντρο, τον ερωτεύτηκε και γρήγορα βρέθηκε παντρεμένη μαζί του.

Η αποκάλυψη σχετικά με τους δεσμούς αίματος που τους ενώνουν έγινε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, καθώς η 39χρονη είχε ζητήσει από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να τη βοηθήσει να βρει και να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα οι δυο γυναίκες μίλησαν για πρώτη φορά στον «αέρα» της εκπομπής. Ωστόσο, η αποκάλυψη της μητέρας της Αντριάνα ότι είχε και ένα γιο τον οποίο είχε ονομάσει  Λεάντρο και όλα όσα έμαθε στη συνέχεια, σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του άντρα της, «πάγωσαν» την 39χρονη.

Όμως, παρά τη συγκλονιστική αποκάλυψη το ζευγάρι -το οποίο δεν είναι νόμιμα παντρεμένο- είναι αποφασισμένο να μείνει μαζί και να συνεχίσει να ζει τον έρωτά του.

«Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο θεός ήθελε να συμβούν», λέει η 39χρονη...

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης