Ένας ιαγουάρος διέφυγε από το κλουβί του στον ζωολογικό κήπο της πόλης Λόβετς, στη βόρεια Βουλγαρία, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Ο ιαγουάρος, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Darik, δραπέτευσε από το κλουβί του χθες το πρωί. Ωστόσο, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων, τον ιαγουάρο σκότωσε σήμερα ένας κυνηγός δυο μέτρα μακριά από την περίφραξη του ζωολογικού κήπου.
Η περιοχή γύρω από το Πάρκο Στράτες είχε αποκλειστεί από την αστυνομία και οι κάτοικοι της γειτονιάς απομακρύνθηκαν προληπτικά από τα σπίτια τους.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους