Αυτά είναι τα μοτίβα που χρησιμοποιεί η 42χρονη ζαχαροπλάστρια Άνναμπελ ντε Βέτεν στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να παρασκευάσει... κέικ!
Γνωστή ανάμεσα στους φίλους της με το παρατσούκλι “Άνναμπελ Λέκτορ” (που παραπέμπει στο γνωστό κινηματογραφικό ήρωα Χάνιμπαλ Λέκτορ), η 42χρονη ξεκίνησε την παραγωγή των ασυνήθιστων αυτών κέικ πριν από τρία χρόνια.
Κάθε μια από τις δημιουργίες της ντε Βέτεν κοστίζει περισσότερες από 400 λίρες καθώς απαιτούνται περισσότερες από 30 ώρες για την παρασκευή της.
Κλείσιμο
«Οι άνθρωποι όταν κοιτάζουν τα κέικ μου, δηλώνουν αηδιασμένοι, άλλα όταν τα γεύονται γλύφουν τα δάχτυλά τους. Είναι, πάντως, αστείο να βλέπειε την έκφραση του προσώπου τους όταν δαγκώνουν “εντόσθια” και ανακαλύπτουν ότι έχουν γεύση σοκολάτας» δηλώνει η ντε Βέτεν.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco