Ολυμπιακός: Συνεχίζει χωρίς καμία αλλαγή

Ολυμπιακός: Συνεχίζει χωρίς καμία αλλαγή

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο γραφείο τους και συζήτησαν με τον Έλληνα προπονητή για τα αίτια των τελευταίων εμφανίσεων στην Euroleague

Ολυμπιακός: Συνεχίζει χωρίς καμία αλλαγή
Η συντριβή του Ολυμπιακού από τη Χίμκι και η νέα απογοητευτική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» σε διάστημα μιας εβδομάδας μετά το κάζο στη Βιτόρια δεν άρεσε καθόλου στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι πρόεδροι των Πειραιωτών ήταν αρκετά εκνευρισμένοι με την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία και το διεμήνυσαν από την πρώτη στιγμή, εξηγώντας πως ήταν ανεπίτρεπτη!

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Βρείτε τι τρέχει και αλλάξτε το άμεσα» ήταν το μήνυμα μετά την ήττα από τη Χίμκι. Σήμερα μάλιστα τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησαν από κοντά εξηγήσεις για την απόδοση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις στην Euroleague!

Αμφότεροι είναι αρκετά εκνευρισμένοι με την αγωνιστική παρουσία των «ερυθρόλευκων» ωστόσο δεν πρόκειται να πάρουν καμία απόφαση εν βρασμώ ενώ ακολουθεί μια σειρά από πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα (26/1, εκτός), Φενέρμπαχτσε (1/2, εντός) και Ρεάλ Μαδρίτης (9/2, εκτός).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης