Πιάνει κορυφή ο Ολυμπιακός

Πιάνει κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα και με νίκη πιάνει κορυφή, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την φετινή του πορεία. Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα το ματς που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής.

Πιάνει κορυφή ο Ολυμπιακός
Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα και μετά τον Λεβαδειακό θα προσπαθήσει να κάνει το 2 στα 2 στα ματς που δίνει στην Τρίπολη. Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Ισνάλδο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Από την πλευρά της η Κέρκυρα κατάφερε έστω και με τα χίλια ζόρια να πετάξει για Αθήνα και απο εκεί για την Αρκαδία και την Τρίπολη. Την ίδια ώρα παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Ντιόγκο.


Λίγο πιο μετά ο προβληματικός ΠΑΟΚ δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής του σεζόν στην Ξάνθη. Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να δείξει χαρκτήρα και να σπάσει το ρόδι εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Τα προβλήματα για την ομάδα του Λουτσέσκου δεν λείπουν αφού εκτός ομάδας τέθηκε ο Λέοβατς ο οποίος ζήτησε και θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, ενώ τραυματίες είναι και οι Πρίγιοβιτς και Κάμπος. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τον Σαμπράνο ο οποίος δεν ακολούθησε για τεχνικούς λόγους, καταλαβαίνει κανείς την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας. Στην αντίπερα όχθη η Ξάνθη είναι σε καλή κατάσταση προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσιε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ζωή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετράει τέσσερις απουσίες καθώς δεν υπολογίζει τους Τριάδη, Καμαρά, Κάστρο και Μπρίτο.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης