To πιο ωραίο «μπουκέτο» για… ποντάρισμα!

To πιο ωραίο «μπουκέτο» για… ποντάρισμα!

Οι αγώνες των ομίλων στο Kύπελλο Ελλάδας, το Λιγκ Kαπ στην Αγγλία με αρκετά ντέρμπι, τα ματς Kυπέλλου σε Γερμανία και Ισπανία καθώς και η πλήρης αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα, δημιούργησαν ένα ωραίο «μπουκέτο» για ποντάρισμα. Και μην ξεχνάμε, ότι το κύπελλο κι οι εκπλήξεις είναι «αδέρφια δίδυμα». Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές.

Η Betshop αφήνει το παιχνίδι στα χέρια σου σε κινητό και tablet
Κύπελλο Ελλάδας

AOK Κέρκυρα - ΑΕ Σπάρτη:
Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Ατρόμητος – Κέρκυρα 1-0 και Σπάρτη – Τρίκαλα 1-3. Η Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει εκκινήσει, ακόμα, η Σπάρτη δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Η Κέρκυρα θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε τον 1 & no goal της
betshop.gr στο 2.45.
Κλείσιμο

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιγιάλειος: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Πανιώνιος – ΠΑΣ 1-1 και Παναιγιάλειος – Άρης 0-1. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, θα παίξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να κερδίσει ο ΠΑΣ και στα δυο ημίχρονα, απόδοση στο 2.78 από τη betshop.gr.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Παναχαϊκή – Καρδίτσα 1-0 και Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-0. Οι «πράσινοι», έστω και δύσκολα, θ’ αποδράσουν με τη νίκη από τη θεσσαλική πόλη. Παίζουμε το 2 & under 2.5 στο 2.05.

Λεβαδειακός - Αιγινιακός: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 2-1, Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1.«Τρένο» πάει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.89.

Λαμία 1964 - Καλλιθέα: Στα πρώτα ματς του ομίλου, ΑΕΚ – Λαμία 2-0 και Καλλιθέα – Απόλλων Λάρισας 1-2. Η Λαμία είναι κατά πολύ ανώτερη και θα πάρει το ματς αυτό. Να κερδίσει και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.41.

Εργοτέλης - Ξάνθη: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 2-0 και Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.65.

Νέος Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Πειραιώς: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Ολυμπιακός -  Αστέρας Τρίπολης 2-1 και Κισσαμικός – Νέος Αχαρναϊκός 1-0. Το καλύτερο που μπορούμε να παίξουμε είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός και στα δυο ημίχρονα με τη betshop.gr να το δίνει στο 1.60.

Αρης - Πανιώνιος: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Πανιώνιος – ΠΑΣ 1-1 και Παναιγιάλειος – Άρης 0-1. Δύσκολο ματς. Θα παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.14, καθότι ο Άρης λογίζεται ως ομάδα Super League στην συνείδηση των παικτών του κι ο Πανιώνιος θα παίξει με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Λάρισα - Παναχαϊκή 2005: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-0 και Παναχαϊκή – Καρδίτσα 1-0. Ο άσος της betshop.gr στο 2.05 είναι σούπερ απόδοση.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 2-0 και Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0. Θα προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.54.

Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 2-1, Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1. Ποντάρουμε στο over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 3.64.

Αστέρας Τρίπολης - Κισσαμικός: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Ολυμπιακός -  Αστέρας Τρίπολης 2-1 και Κισσαμικός – Νέος Αχαρναϊκός 1-0. Να κερδίσει ο Αστέρας και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.77.

Τρίκαλα 1963 - Ατρόμητος: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Ατρόμητος – Κέρκυρα 1-0 και Σπάρτη – Τρίκαλα 1-3. Θα το πάμε συντηρητικά, στο goal – goal της betshop.gr στο 1.94.

ΟΦΗ - Πλατανιάς: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης 1-0 και Ηρακλής – ΟΦΗ αναβλήθηκε. Είναι τοπικό ντέρμπι, ο ΟΦΗ κάνει νέο ξεκίνημα, ο Πλατανιάς δεν είναι στα καλά του και γι αυτό θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.13.

Απόλλων Λάρισας - AEK Αθηνών: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, ΑΕΚ – Λαμία 2-0 και Καλλιθέα – Απόλλων Λάρισας 1-2. Θα παίξουμε το 2 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.70.


Αγγλία, Λιγκ καπ

Μπρίστολ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Η Μπρίστολ Σίτι παίζει μια κατηγορία κάτω από την Κρίσταλ Πάλας, στην Τσάμπιονσιπ, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, εκεί θ’ αγωνίζεται και η Κρίσταλ του χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από φυσιολογική ήττα 0-3 από τη Λιντς στο πρωτάθλημα, ενώ η Κρίσταλ από ανέλπιστη νίκη 2-1 επί της Τσέλσι! Η λογική συνεπώς, λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.69.

Μπόρνμουθ - Mίντλεσμπρο: Η γηπεδούχος παίζει στην Πρέμιερ λιγκ κι η Μπόρο μία κατηγορία κάτω, στην Τσάμπιονσιπ. Ουραγός είναι η Μπόρνμουθ, αλλά την περασμένη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη 2-1 μέσα στη Στόουκ. Η Μπόρο ξέχασε τι σημαίνει νίκη στα έξι τελευταία ματς, βρίσκεται προς τα κάτω της βαθμολογίας. Λόγω έδρας θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.72.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Σουόνσι Σίτι - Mάντσεστερ Γ.: Το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.11 είναι ό,τι πρέπει να το ποντάρουμε.

Λέστερ - Λιντς: Η Λέστερ πάει κατά διαόλου κι η Λιντς πάει ν’ ανέβει στην Πρέμιερ λιγκ. Έχει μόνο νίκες και ήττες έδρας (καμία ισοπαλία) και την καλύτερη επίθεση με 11 γκολ. Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.83.

Τσέλσι – Έβερτον: Θα παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.10.
Tότεναμ - Γουέστ Χαμ: Λονδρέζικο ντέρμπι, μόνο στα… χαρτιά. Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.84.


ΕΜΠΕΝΥΣΕΙΣ

Άρσεναλ - Νόριτς: Να κερδίσει η Άρσεναλ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.71!

Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς: Τα 4-5 γκολ η betshop.gr τα προσφέρει στην «τρελή» τιμή 2.40.

Ιταλία, Serie A

Κίεβο - Μίλαν: Η Κίεβο έχει δυο βαθμούς περισσότερους από τη Μίλαν, πάει «τρένο». Στα πέντε τελευταία ματς στο καμπιονάτο σημείωσε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής νίκησε 3-2 τη Βερόνα. Η Μίλαν είναι σε κάθοδο. Στα έξι τελευταία ματς σε Ιταλία και Ευρώπη μετράει μόλις μία νίκη 3-2 με τη Ριέκα στο Μιλάνο, τρεις ήττες και δυο σερί ισοπαλίες 0-0 εντός έδρας, με ΑΕΚ 0-0 και Τζένοα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 1Χ της betshop.gr στο 1.72.

Σασσούολο - Ουντινέζε: Δύσκολο ματς στη λογική ότι η Σασσούολο δεν έχει, ακόμα νίκη στην έδρα της, όπου σημείωσε δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και ο συντελεστής γκολ είναι 1-4. Τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από την έδρα της. Η Ουντινέζε, από τη μεριά της έχει πέντε ήττες και μία… αναλαμπή 4-0 την Σαμπντόρια τον τελευταίο καιρό, ενώ προέρχεται και από συντριβή 2-6 από τη Γιουβέντους. Μακριά από το Ούντινε, έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και συντελεστή 5-10. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.97.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Ίντερ – Σαμπντόρια: Ποντάρουμε στον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.90. 

Μπολόνια - Λάτσιο: Το 1.68 της betshop.gr στο διπλό είναι πολύ καλή απόδοση.

Φιορεντίvα - Τορίνο: Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.74.

Γιουβέντους - Σπάλ: Τα 4-5 γκολ στο 2.90 της betshop.gr είναι μια χαρά.
Ρόμα - Κροτόνε: Ποντάρουμε στα 4-5 γκολ της betshop.gr με απόδοση 2.66.

Τζένοα – Nάπολι: Το 2.28 της betshop.gr για 2 & no goal της betshop.gr είναι σούπερ.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Αταλάντα - Βερόνα: Ο 1 & goal – goal προσφέρεται από την betshop.gr στην σούπερ τιμή 3.29.

Κάλιαρι - Μπενεβέντο: Ο 1 & under 2.5 πληρώνεται από την betshop.gr στην απίστευτη τιμή του 4.16.

Γερμανία, κύπελλο

Χέρτα Βερολ. - Κολωνία: Δυο ομάδες από την μεγάλη κατηγορία. Είναι, ωστόσο, δίχως νίκη στα πέντε τελευταία ματς και οι δυο. Η δε Κολωνία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν έχει νικήσει εκτός έδρας, έφερε μόλις μία ισοπαλία και σημείωσε, μόλις, ένα γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.82.

Βόλφσμπουργκ - Αννόβερο: Δύσκολο παιχνίδι γιατί η Βόλφσμπουργκ είναι χωρίς νίκη στην έδρα της και το Αννόβερο φέρνει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας. Πέντε σερί ισοπαλίες μέσα – έξω έχει σημειώσει η γηπεδούχος, όλες με γκολ. Το Αννόβερο φαίνεται να ξεπέρασε την κάμψη του, νικώντας 2-1 μέσα στην Άουγκσμπουργκ την περασμένη αγωνιστική. Ο άσος της betshop.gr στο 1.86 μας καλύπτει.

RB Λειψία - Μπάγερν Μονάχου: Είναι το μεγάλο ντέρμπι. Η Λειψία νικάει στο over τελευταία και θυμίζει την περσινή ομάδα – έκπληξη που βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν απέλυσε τον Αντσελότι και με τον Χάινκες στον πάγκο έχει τρεις σερί νίκες, όπου πέτυχε εννέα γκολ και δεν δέχτηκε κανένα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 4.13.

Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ: Η Βέρντερ έχει χάσει την επαφή με τη νίκη, φέρνει ισοπαλίες αβέρτα, χωρίς γκολ τις περισσότερες. Η Χόφενχαϊμ από τη μεριά της έχει κι αυτή δυο ισοπαλίες και μία νίκη (στην έδρα της) κόντρα στην Μπασάκσεχιρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.35.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Φορτ. Ντύσελντορφ – Γκλάντμπαχ: Παίζουμε συντηρητικά, το 1.58 της betshop.gr στο goal – goal.

Λεβερκούζεν - Γιούνιον Μπερλίν: Θα ποντάρουμε στο over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.67.

Πάντερμπορν - Μπόχουμ: Θα ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.38.

Βέχεν - Σάλκε: Πολύ καλή απόδοση είναι το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.99.

Γκρόιτερ Φίρτ - Ίνγκολσταντ: Θα προτιμήσουμε το 2.07 της betshop.gr στο διπλό.

Σβάινφουρτ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Να κερδίσει η Άιντραχτ και στα δυο ημίχρονα, δίνει απόδοση 2.55 από τη betshop.gr.

Καϊζερσλάουτερν - Στουτγκάρδη: θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.80.

Όσναμπρικ - Νυρεμβέργη: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.77.
Φράϊμπουργκ - Δυναμό Δρέσδης: Θα προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.60.

Γιαν Ρέγκενσμπουργκ - Χάιντενχαϊμ: Ποντάρουμε στο over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.09.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μάγκντεμπουργκ - Ντόρτμουντ: Το over 2.5 & no goal πληρώνεται από τη betshop.gr στο 4.20.

Μάιντζ - Χόλσταϊν Κίελ: Ο 1 & goal – goal προσφέρεται από τη betshop.gr στην εξαιρετική τιμή του 3.65.
Ισπανία, κύπελλο

Έϊμπαρ - Θέλτα Βίγκο: Η Εϊμπάρ έχει κάτι… χρόνια να βάλει γκολ, έχει μόνο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς και θεωρείται υποψήφια για υποβιβασμό, έστω κι αν είναι νωρίς. Η Θέλτα βελτιώθηκε τελευταία, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της beshop.gr στο 2.85.

Xιρόνα - Λεβάντε: Είναι καλό παιχνίδι για ποντάρισμα, καθότι ισοδύναμες ομάδες. Η Χιρόνα προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Λεβάντε στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που της έδωσε ψυχολογική ώθηση στην υπόθεση – σωτηρία. Η Λεβάντε δεν έχει, ακόμα, νίκη εκτός έδρας και τις δυο τελευταίες αγωνιστικές έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.25.

Ντεπ. Λα Κορούνια - Λας Πάλμας:
Εκείνο που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας είναι ότι η Ντεπόρ παίζει φουλ επίθεση στην έδρα της  και ή κερδίζει ή χάνει, δεν έχει φέρει ισοπαλία, ακόμα. Η Λας Πάλμας, από τη μεριά της, ούτε αυτή έχει ισοπαλία μακριά από την έδρα της. Έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες και αδυναμία στο σκοράρισμα. Ο άσος της betshop.gr στο 1.96 είναι καλή περίπτωση.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

FC Καρταχένα - Σεβίλλη: Το 2 & goal – goal στο 2.82 μας καλύπτει λόγω της «τρύπιας» άμυνας της Σεβίλλης.

Χετάφε - Αλαβές: Ο άσος της betshop.gr στο 1.78 είναι μια χαρά.

Καντίθ - Μπέτις: Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.09.

Μούρθια - Μπαρτσελόνα: Η νίκη της Μπάρτσα και στα δυο ημίχρονα πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.09.

SD Φορμεντέρα - Αθλέτικ Μπιλμπάο:
Θα παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.75.

Πονφεραντίνα - Βιγιαρεάλ: Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 1.71.

Βαγιαδολίδ - Λεγανές: Μας καλύπτει το goal – goal της betshop.gr στο 1.96.

Έλτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Να κερδίσει η Ατλέτικο και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.57.

Φουενλαμπράδα - Ρεάλ Μαδρίτης: Να κερδίσει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα δίνεται από τη betshop.gr στο 1.90 και το ποντάρουμε.

Τενερίφη - Εσπανιόλ: Δε θα πάρουμε ρίσκο και θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.91.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Νουμάνθια - Μάλαγα: Παίζουμε το Χ της betshop.gr στο 3.23.

Σαραγόσα - Βαλένθια: Να κερδίσει και στα δυο ημίχρονα η φοβερή και τρομερή εφέτος Βαλένθια, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 3.96!

Λέιδα Εσπορτίου - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Το Χ της betshop.gr στο 4.84 παίζεται έστω και ένα ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης