Βίντεο: Η WIND Running Team εντυπωσίασε στο Spetses mini Marathon

Βίντεο: Η WIND Running Team εντυπωσίασε στο Spetses mini Marathon

Στο νησί του Αργοσαρωνικού το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου πλήθος κόσμου συμμετείχε στο event που έχει καθιερωθεί στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας

Βίντεο: Η WIND Running Team εντυπωσίασε στο Spetses mini Marathon
Όταν η περιπέτεια είναι μέσα σου, τι να σου πει το Nomads! Μπορεί να μην πήγαμε στο νησί Palawan των Φιλιππινών  να παίξουμε στο Nomads, πήγαμε όμως στις Σπέτσες και για τρεις ημέρες 6-8 Οκτωβρίου τα δώσαμε όλα!

Αφορμή ψάχναμε και βρήκαμε το απόλυτο multisport event, το Spetses mini Marathon που περιελάμβανε μόνο τα εξής: 8 Δρομικά και Κολυμβητικά αγωνίσματα για μικρούς και μεγάλους (Αγώνες δρόμου 5 χλμ., 10 χλμ. & 25 χλμ., Κολυμβητικούς Αγώνες – Διάπλους Σπετσών 3.000 και 5.000 μέτρων, Παιδικούς Αγώνες δρόμου 500 & 1.000 μ., Παιδικοί Κολυμβητικοί Αγώνες 150 & 300 μ. και Παιδικός Αγώνας δρόμου 500 μ. «My 1st Spetses mini Marathon») καθώς και το 2ο Spetses SUP event by BIC®. 

Κλείσιμο
Ομάδα θέλαμε και βρήκαμε την WIND Running Team, την πιο πωρωμένη ομάδα που δεν έχει αφήσει αγώνα σε όλη την Ελλάδα. 

Με συμπαίκτες τους πιο γρήγορους, δηλαδή τους πρωταθλητές Κώστα Γκελαούζο, Αναστασία Καρακατσάνη, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Γιώργο Διαλεκτό και Aldo Ivan Keramas, δοκιμάσαμε τις ψυχικές και σωματικές μας αντοχές, λαμβάνοντας μέρος σε όλα τα αγωνίσματα. 

Σύμμαχος στη ψυχολογική μας ενδυνάμωση εκτός από τα Σπετσιώτικα κεράσματα και την άψογη φιλοξενία ήταν το Spetses mini Marathon APP,  η πρώτη multisport εφαρμoγή powered by WIND που κατεβάσαμε δωρεάν στο κινητό για να παρακολουθούμε τους αντιπάλους και να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιος προηγείται και ποιος τερμάτισε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης