Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα των “ερυθρόλευκων” με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας
Ο προπονητής των Πρωταθλητών Λιθουανίας στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Στα δικά μου μάτια, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρωλίγκας. Δεν μπορώ να βρω αδυναμίες στην άμυνά τους”
Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Βασίλη Σπανούλη, υπογράμμισε: “Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να παλέψει για κάθε πόντο. Βέβαια, πολλές ομάδες προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν”.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.