Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την Νιτσιάκος

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την Νιτσιάκος

Ο Όμιλος Νιτσιάκου, η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγός εταιρεία κοτόπουλου στην Ελλάδα, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, με ομάδες που αποτελούνταν από τα διαφορετικά τμήματα και εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την Νιτσιάκος
Σχεδόν 100 εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και οι εργαζόμενοι του HotelDuLac, ξενοδοχείο που εντάσσεται στον Όμιλο Νιτσιάκου, συμμετείχαν στην πρώτη αθλητική διοργάνωση, υπενθυμίζοντας τη σημασία του αθλητισμού αλλά και την αξία να συμμετέχουν τα μέλη μιας επιχείρησης σε διαφορετικές δράσεις που ξεφεύγουν από την καθημερινή τους εργασία.

Έδρα του πρωταθλήματος αποτέλεσαν τα Ιωάννινα, πόλη που δημιουργήθηκε η εταιρεία Νιτσιάκος, πριν από 44 χρόνια και αποτελεί έδρα της πλειοψηφίας των εγκαταστάσεών της. Η διοργάνωση διήρκησε για τέσσερις ολόκληρους μήνες και συμμετείχαν συνολικά 8 ομάδες, εκπροσωπώντας όλα τα τμήματα του Ομίλου Νιτσιάκος. 

Κλείσιμο
Ο τελικός του πρωταθλήματος, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των καλών πρακτικών που αναπτύσσει η εταιρεία για το ανθρώπινο δυναμικό της, προωθώντας ευκαιρίες όπως αυτές, για την εμψύχωση και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των εργαζομένων, Η Νιτσιάκος απασχολεί σήμερα 900 εργαζόμενους και συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με 250 πτηνοτρόφους – παραγωγούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης