Τέλος ο Φαν Χάαλ!

Τέλος ο Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ο ίδιος κατέστησε ξεκάθαρο με την ατάκα του προς τον δημοσιογράφο του «SkySports», εξερχόμενος από το ξενοδοχείο όπου συνομίλησε με τη διοίκηση.

Τέλος ο Φαν Χάαλ!
Η παρουσία του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο τέλος της κι αν η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει τότε σίγουρα το Κύπελλο που κατέκτησε χθες το βράδυ (2-1 στην παράταση την Κρίσταλ Πάλας) είναι ότι το καλύτερο για το αντίο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα… Όλα έχουν τελειώσει», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ολλανδός προπονητής στον δημοσιογράφο του SkySports που βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο των ‘κόκκινων διαβόλων’ όπου πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση του Φαν Χάαλ με τους διοικούντες την ομάδα.

Ένα ραντεβού που δεν διήρκησε πολύ με τις δύο πλευρές, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πάντα το SkySports, να συμφωνούν στη μη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Κλείσιμο
Ο Φαν Χάαλ έξω από το ξενοδοχείο είχε χειραψίες με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και βγήκε αρκετές φωτογραφίες μαζί τους, ενώ αποχωρώντας το μόνο σχόλιο του ήταν αυτό που προαναφέραμε: «… όλα έχουν τελειώσει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης