LIVE: Άρης - Ολυμπιακός 70-74 (Τελικό)

LIVE: Άρης - Ολυμπιακός 70-74 (Τελικό)

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σ’ ένα ματς όπου θα κρίνει την πρωτιά στη Basket League

LIVE: Άρης - Ολυμπιακός 70-74 (Τελικό)
Η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με ένα σούπερ ντέρμπι. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (19:00, Novasports 2) και το διακύβευμα είναι μεγάλο. 

Σε περίπτωση νίκης τους, οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά εξασφαλίζουν από τώρα το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό και θα τους αρκεί το 2/2 στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα και στο ΣΕΦ κόντρα στο Ρέθυμνο για να είναι πρώτοι. Αν οι πρωταθλητές χάσουν, τότε θα ελπίζουν να στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός είτε απέναντι στην ΑΕΚ (ως γηπεδούχος) στο ΟΑΚΑ, είτε στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά. 

Κλείσιμο
Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ

Από… εποχές Γκάλη & Γιαννάκη το Nick Galis Hall ήταν τεράστιο «όπλο» για την ομάδα του Άρη κι εκεί είχαν… γονατίσει παραδοσιακές ομάδες του μπάσκετ. Φέτος οι «κίτρινοι» παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο και το Nick Galis Hall θυμίζει εκείνες τις εποχές. Ξέρετε πότε έχασε για τελευταία φορά ο Άρης στο γήπεδο του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο; Στις 11 Οκτωβρίου του 2015! Στην πρεμιέρα της Basket League με 70-76 από τον Παναθηναϊκό. Έκτοτε ο Δημήτρης Πρίφτης κ οι παίκτες του έχουν καταφέρει να υπερασπιστούν την έδρα τους σε 18 σερί αναμετρήσεις τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Eurocup.

Μάλιστα, ο Άρης έχει καταφέρει να πανηγυρίσει και στο μοναδικό ματς που έδωσε στο… σπίτι του και για τον Κύπελλο, όταν στις 7 Οκτωβρίου του 2015 υπέταξε την ΑΕΚ με 64-61!

Ποιο είναι το επόμενο εντός έδρας εμπόδιο για τον Άρη; Ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Πειραιά έρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτέλεσμα το οποίο συνδυάστηκε με την καλύτερη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Euroleague και μπροστά της έχει το τελικό στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι (31/03). Πρώτα, όμως, ο Βασίλης Σπανούλης κι η παρέα του θα πρέπει να καταφέρουν να βάλουν ένα… τέλος στο φοβερό σερί που «τρέχει» εντός ο Άρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης