«Είδε» και Σαριέγκι ο Παναθηναϊκός για τη θέση του βοηθού
Μπορεί ο Νταβίντ Μέντες να είναι ο νέος βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, όμως στον Παναθηναϊκό εξέτασαν και την περίπτωση του Γιόσου Σαριέγκι, του οποίου την πόρτα χτύπησαν οι «πράσινοι»
Ο Νταβίντ Μέντες είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιάννη Βονόρτα, με τον Ολλανδό να παίρνει θέση δίπλα στον Γιάννη Αναστασίου, στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» πάντως, ο Παναθηναϊκός εξέτασε και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του βοηθού προπονητή, κάνοντας «κρούση» και σε έναν πρώην γνώριμο, τον Γιόσου Σαριέγκι.
Οι «πράσινοι» πρότειναν στον Βάσκο πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας να αναλάβει χρέη βοηθού, έχοντας και τη συγκατάθεση του Αναστασίου, αλλά ο Σαριέγκι αρνήθηκε την πρόταση για οικογενειακούς λόγους.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.