Χώρισε ο Αρσέν Βενγκέρ!

Χώρισε ο Αρσέν Βενγκέρ!

Μετά από πολυετή σχέση που μετατράπηκε σε γάμο το 2010, ο Αρσέν Βενγκέρ χώρισε την περιουσία του από αυτή της συντρόφου του Άνι Μπρόστερους και πλέον οι δυο τους είναι ελεύθεροι να ζουν ξεχωριστά

Χώρισε ο Αρσέν Βενγκέρ!
Στην Άρσεναλ είναι γνωστός σε όλους ως «boss», απλά και μόνο διότι έχει υπό τον έλεγχό του τα πάντα. Επί σχεδόν 20 χρόνια, έχει πάρει τα κλειδιά των κανονιέρηδων και την έχει μετατρέψει σε μια από τις 10 πιο κερδοφόρες ποδοσφαιρικές εταιρίες στον κόσμο. Αν και θα μπορούσε να έχει κατακτήσει κι άλλους τίτλους, ο Αλσατός, έχει καταφέρει να κρατά την ομάδα του Λονδίνου στις κορυφαίες αγωνιστικά, και σε Αγγλία και σε Ευρώπη.

Υπάρχει όμως ένας τομέας, που δέχτηκε σοβαρό πλήγμα, από το γεγονός πως ο Αρσέν Βενγκέρ, εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το σπίτι του. Οι τελευταίες πληροφορίες, αποκάλυψαν πως ο 64χρονος Αρσέν και η 59χρονη Άννι Μπρόστερους, υπέγραψαν συμφωνητικό ξεχωριστής διαβίωσης. Το ζεύγος είχε παντρευτεί το 2010 μετά από μακροχρόνια σχέση, όμως ζούσαν ξεχωριστά από τον περασμένο Ιούνιο.

Κλείσιμο
Το χαρτί που εστάλη στο πατρικό του Αλσατού τεχνικού, στο Στρασβούργο, σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, λέγεται «séparé du corps» (διαχωρισμός σωμάτων) και ουσιαστικά είναι μια νομική οδός, διαχωρισμού των περιουσιών, που επιτρέπει στους εμπλεκόμενους, να παραμένουν τυπικά παντρεμένοι, όμως τους δίνει το δικαίωμα να έχουν εντελώς ξεχωριστές ζωές χωρίς επιπτώσεις.



Οι μήνες φημολογίας, πήραν τέλος με την κοινοποίηση του χωρισμού του ζευγαριού, το οποίο ήδη από από τον Οκτώβρη του 2013 είχε σταματήσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Κανείς δεν γνωρίζει, αν στο όλο θέμα του χωρισμού, συνέβαλλαν οι φήμες, που ήθελαν τον Γάλλο προπονητή να έχει εξωσυζυγική σχέση, για αρκετό διάστημα, με τη Σόνια Τατάρ, διάσημη Γαλλίδα ράπερ. Τη σχέση βέβαια, ο Βενγκέρ δεν τη παραδέχτηκε ποτέ, όμως η ίδια η 44 χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως η σχέση τους είχε εξελιχθεί από «παράνομη» σε «αληθινή αγάπη», που έφερε μάλιστα τη Σόνια, στο σημείο να του ζητήσει να αφήσει τη Βρετανία και να μετακομίσει για χάρη της στη Γαλλία.

Σε μια συνέντευξη, το 2008, ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε: «Πριν δέκα χρόνια, είχα υποσχεθεί στην Άννι, πως σε μια πενταετία θα είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Είμαι ακόμα εδώ» ξετυλίγοντας το πρόβλημα που υπήρχε μεταξύ του τεχνικού των κανονιέρηδων, της συζύγου του και της, πλέον, 18χρονης κόρης τους. «Στη δουλειά μου, ταξιδεύω πολύ, όμως το πρόβλημα δεν είναι η ποσότητα χρόνου που αφιερώνεις στους δικούς σου, αλλά η ποιότητα. Πολλές φορές δεν μπορείς να τους δώσεις την ποιότητα χρόνου που τους αξίζει, διότι πάντα σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι».

Αυτό φαίνεται να είναι το κύριο πρόβλημα στο ζεύγος Βενγκέρ - Μπρόστερους που σύμφωναμε μια πηγή «αποφάσισαν πως αυτός ήταν ο καλύτερος δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης