Προσφέροντας 30 εκατ. ευρώ, οι «μπλε» άρπαξαν τον επιθετικό της Μπάρτσα
Στα κρύα του λουτρού άφησε… αυγουστιάτικα το Μάντσεστερ η Τσέλσι.
Ενώ Γιουνάιτεντ και Σίτι «φαγώνονταν» για το ποια απ’ τις δυο θα κερδίσει την υπογραφή του Πέδρο, οι Λονδρέζοι έκαναν «σφήνα» και τελικά ντύνουν στα μπλε τον Ισπανό!
Όπως αναφέρει η «Marca», ο παίκτης έφτασε σε συμφωνία με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ενώ εκείνος τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα σ’ ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, ο Πέδρο βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ενταχθεί κι επισήμως στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.