Μπορεί εδώ και 5 χρόνια ο Στάθης Ταυλαρίδης να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως η τριετία που πέρασε στην Γαλλία και στην Σεντ Ετιέν δεν ξεχνιέται εύκολα.
Ούτε από τον ίδιο, ούτε όμως και από τους «στεφανουά» που τον συμπεριέλαβαν στην επίλεκτη ομάδα για τον φιλανθρωπικό αγώνα, για την καταπολέμηση του Έμπολα.
Στον αγώνα που θα γίνει στις 20 Απριλίου στο «Ζοφρουά Γκισάρ», ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα έχει απέναντί του θρύλους του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου όπως είναι ο Ρονάλντο, ο Ζιντάν, ο Ντρογκμπά, ο Καφού, ο Ζέεντορφ και ο Φαν Ντερ Σάαρ.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.