Λούα Λούα: «Μήτρογλου, εάν δεν κερδίσουμε θα...»

Λούα Λούα: «Μήτρογλου, εάν δεν κερδίσουμε θα...»

«Είμαι Θρυλάρα και θέλω να κερδίσουν τα παιδιά και για μένα», τονίζει στο Gazzetta.gr ο Λομάνα Λούα Λούα που μιλάει για Ολυμπιακό, ντέρμπι και την... απειλή του στον Μήτρογλου!

Λούα Λούα: «Μήτρογλου, εάν δεν κερδίσουμε θα...»
Ο Λούα Λούα δίνει στο Gazzetta.gr μία ξεχωριστή συνέντευξη, υπογραμμίζοντας πως πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στον Ολυμπιακό και ότι είναι απόλυτα δεμένος με τον σύλλογο και τον κόσμο του. Αποκαλύπτει πως «είμαι Θρυλάρα.

Η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός και θα ήθελα εάν μπορούσα να παίζω και τώρα εκεί», ζητά από τους παίκτες των Πειραιωτών νίκη και για εκείνον και τονίζει πως μιλάει με τον Κώστα Μήτρογλου αναφέροντας παράλληλα πως «εάν δεν κερδίσουμε αύριο θα πάρω τον Κώστα και θα του τα... ψάλλω. Θα του φωνάξω!». Λομάνα ας ξεκινήσουμε με το τι θυμάσαι από τα μεγάλα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήξερα και τόσα πολλά πράγματα. Γρήγορα όμως μπήκα στο κλίμα. Με έπιασαν και μου μίλησαν: «Λομάνα δεν έχει σημασία το τι θα κάνουμε με τους άλλους. Μετράει μόνο τι θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό!». Τότε έγιναν όλα ξεκάθαρα μέσα μου και στο μυαλό μου. Κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και το τι σήμαιναν αυτοί οι αγώνες. Θυμάμαι το πρώτο μου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στο παλιό του γήπεδο που ήταν όλα... πράσινα. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι. Ήταν απίστευτο αυτό που γινόταν και στο γήπεδό μας. Έχω παίξει σε μεγάλες έδρες στην Αγγλία. Με γεμάτο κόσμο και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αυτό που γινόταν στην Ελλάδα και τα ντέρμπι δεν συγκρίνεται με τίποτα! Ήταν εκπληκτικό και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Θα αδικήσω την ατμόσφαιρα, τα ντέρμπι και τον κόσμο έτσι...


Διάβασε περισσότερα στο:| gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης