Ο προπονητής της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής με την Ελλάδα και γκρίνιαξε για τη διαιτησία του αγώνα με την Ισπανία
Σάσα Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε ισχυρή ομάδα την ελληνική, που η δική του Σερβία θα συναντήσει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην Ισπανία, αν και δεν υπήρχε ουσιαστικό κίνητρο. Πάμε στη Μαδρίτη με το κεφάλι ψηλά και τώρα έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, όπως έδειξαν και τα αποτελέσματά της μέχρι τώρα. Από την Παρασκευή θα σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής των «πλάβι».
Παράλληλα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. «Η Ισπανία δεν χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών για να αποδείξει πως είναι καλύτερη. Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε στα ίσα, οι παίκτες μου δεν μίλησαν στους διαιτητές, αλλά είμαστε περήφανοι άνθρωποι και ζητάμε ίση μεταχείριση. Είναι η δεύτερη φορά στη διοργάνωση που έχουμε παράπονα από τη διαιτησία», ανέφερε.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.